Skip to main content
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ONLINE YΠΗΡΕΣΙΕΣ
  


Το θέμα της επιλογής στρατηγικού συνεργάτη για το τερματικό Φυσικού Αερίου-25/01/2011 

Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στον εγχώριο τύπο γύρω από το θέμα της επιλογής στρατηγικού συνεργάτη για το τερματικό Φυσικού Αερίου από την ΑΗΚ, η ΑΗΚ ξεκάθαρα δηλώνει ότι έχει αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που υποβληθήκαν ενώπιον της στα πλαίσια της διαδικασίας που καθορίστηκε.

Με βάση προκαθορισμένα κριτήρια αξιολόγησης καταρτίστηκε αρχικά, με ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Συμβούλων, της Διευθυντικής Επιτροπής και της Διαπραγματευτικής Ομάδας της ΑΗΚ μικρός κατάλογος υποψήφιων Στρατηγικών Συνεργατών με τους οποίους θα πραγματοποιούντο διαπραγματεύσεις. Ο κατάλογος αυτός εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ.

Ως αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που ακολούθησαν καταρτίστηκε, με ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Συμβούλων, της Διευθυντικής Επιτροπής και της Διαπραγματευτικής Ομάδας της ΑΗΚ, πρόταση που αφορά τη σειρά κατάταξης των Στρατηγικών Συνεργατών, καθώς και τον καθορισμό του Προτιμητέου Στρατηγικού Συνεργάτη. Η πρόταση αυτή υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ στη συνεδρία του ημερομηνίας 30 Δεκεμβρίου 2010.   

 -Τέλος-

Υπεύθυνος Τύπου : 25 Ιανουαρίου 2011