Διαδικτυακή Έκδοση Ιστορικού Καταναλώσεων

​​​​​Για να εκδώσετε άμεσα την Κατάσταση Ιστορικού Καταναλώσεων σας ακολουθήστε την πιο κάτω διαδικασία:

​​

1.    Εάν είσαστε νέος χρήστης της ιστοσελίδας κάνετε Εγγραφή ​και ενεργοποιήστε το προφίλ σας με τον μιας χρήσης (OTP) που θα λάβετε στο κινητό σας. O αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα επιλέξετε για ταυτοποίηση πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που είχατε καταχωρήσει κατά την αίτηση σας για δημιουργία Σύμβασης με την ΑΗΚ Προμήθεια. Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 1818 ή στείλτε e-mail στο callcenter@eac.com.cy.


sign in pic.pngegrafi pic.pngΚατα τη συμπλήρωση των στοιχείων, εάν δεν έχετε συνδεδεμένο σταθερό τηλέφωνο με το λογαριασμό σας, προσθέστε τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου σας ή αντίστροφα. ​phone pic.png
​2.    Συνδεθείτε στο Προφίλ σας καταχωρώντας το e-mail και τον κωδικό που έχετε δημιουργήσει για πρόσβαση στα στοιχεία των λογαριασμών σας.

2.jpg


 3.    Επιλέξετε «Οι Λογαριασμοί μου»


oi logariasmoi pic.png
​4.    Επιλέξετε το λογαριασμό που σας ενδιαφέρει

4.jpg


5.    Προχωρήστε προς τα κάτω στην ενότητα Κατάσταση Ιστορικού Καταναλώσεων και καταχωρήστε την ημερομηνία έναρξης της περιόδου που σας ενδιαφέρει. Πιέστε Εξαγωγή για να εκδώσετε την Κατάσταση Ιστορικού Καταναλώσεων σας σε μορφή pdf.

 5.jpg

Μόλις εμφανιστεί το μήνυμα ότι το πιστοποιητικό σας είναι έτοιμο, πιέστε το για να κατεβάσετε το pdf στον υπολογιστή σας.

etimi katast pic.jpg

Ανοίξετε το pdf file, το οποίο έχει κατεβεί αυτόματα απο την ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας και βρίσκεται στο φάκελο "Λήψεις"download pic.png


 H Κατάσταση Καταναλώσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  1. ​Για τις ανάγκες της τεχνοοικονομικής μελέτης Φωτοβολταικού Συστήματος

  2. Στο κτηματολόγιο​

  3. Στο Δημαρχείο

  4. Σε Κυβερνητική Υπηρεσία (ΦΠΑ, Κοινωνικές Ασφαλίσεις, ΕΕΕ)

  5. Προσωπική ΧρήσηΓια να ξεκινήσετε τη διαδικασία Εγγραφής ή/και να Συνδεθείτε στo Προφίλ σας πατήστε εδώ​