Ο Υπουργός Υγείας στην ΑΗΚ: Αναγνώριση της Εκστρατείας ενημέρωσης για τον εμβολιασμό, σε μια μάχη που χρειαζόμαστε όλοι! Μάθε. Κρίνε. Πράξε.

​​​​​Tην Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, ο Έντιμος Υπουργός Υγείας, κ Μιχάλης Χατζηπαντέλας πραγματοποίησε επίσκεψη στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, τον Γενικό Διευθυντή και την Διευθυντική Ομάδα του Οργανισμού.

Σκοπός της επίσκεψης του Υπουργού ήταν να εκφράσει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του στην ΑΗΚ για τη στήριξη και συμβολή του Οργανισμού στη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.  Αφορμή η πρόσφατη επικοινωνιακή εκστρατεία της ΑΗΚ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, που, με κεντρικό μήνυμα 'Μάθε. Κρίνε. Πράξε', στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού, και κυρίως των νέων, για τον εμβολιασμό.  Η εκστρατεία, μεταξύ άλλων, μέσα από την καταγραφή επιστημονικών δεδομένων, αναδεικνύει τα οφέλη του εμβολιασμού και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

O κ. Χατζηπαντέλας, στον χαιρετισμό του προς τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση της ΑΗΚ, δήλωσε πως “Με μεγάλη συγκίνηση επισκέπτομαι σήμερα την ΑΗΚ, έναν Οργανισμό που υπηρέτησα για πέντε χρόνια μέσα από το Διοικητικό του Συμβούλιο. Γι΄ αυτό και νιώθω πως βρίσκομαι στο δεύτερό μου σπίτι.  Με τη μεγάλη σημασία που δίνει η ΑΗΚ στον τομέα της υγείας, η στήριξή της στον αγώνα κατά της πανδημίας ήταν δεδομένη.  Με την εκστρατεία αυτή πετύχαμε ένα σημαντικό ποσοστό νέων ανθρώπων να έχουν εμβολιαστεί. Ευχαριστώ από καρδιάς την ΑΗΚ.  Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε, κάθε μέρα, όλο και πιο ισχυρό το τείχος προστασίας απέναντι στον ιό. Και έτσι να πάρουμε τις ζωές μας και πάλι στα χέρια μας".        

Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, κ. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου ανέδειξε τη σημασία του εμβολιασμού «σε μία μάχη που κανείς δεν είναι άτρωτος. Ούτε οι νέοι». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε τη διασπορά του ιού, να μην έχουμε άλλους συνανθρώπους μας στις Εντατικές και να μην θρηνήσουμε περισσότερα θύματα, είναι ο εμβολιασμός. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας, ενισχύοντας την εμβολιαστική κάλυψη στον υψηλότερο δυνατό βαθμό». 


-Τέλος-

Υπεύθυνος Τύπου:  5 Οκτωβρίου 2021​​