​​​Ενεργοποίησε την υπηρεσία e-Bill, και λάβε τους λογαριασμούς σου μέσω e-mail, ώστε να:

  • Συμβάλλεις θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση χαρτιού.

  • Οργανώνεσαι καλύτερα και να αρχειοθετείς ψηφιακά τους λογαριασμούς σου.

  • Παραλαμβάνεις τον λογαριασμό σου άμεσα την ημέρα έκδοσης του.

  • Έχεις στη διάθεση σου αντίγραφο του λογαριασμού για κάθε επίσημη χρήση. 


Η ΑΗΚ προσφέρει τα χρήματα που εξοικονομούνται, λόγω της μη εκτύπωσης και αποστολής των έντυπων λογαριασμών, σε 6 κοινωφελείς οργανισμούς. Έτσι, σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις εσύ, ποιο από τα παρακάτω κοινωφελή ιδρύματα θέλεις να στηρίξεις: ​

Τρόποι υποβολής αίτησης για την υπηρεσία e-Bill

Η υποβολή της αίτησης για ηλεκτρονική παραλαβή του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος είναι απλή υπόθεση και μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:


Ηλεκτρονικά


Μέσω ηλεκτρονικής αίτησης

Αν επιθυμείς να λαμβάνεις το λογαριασμό σου μέσω e-mail, μπορείς να υποβάλεις την αίτηση σου άμεσα, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας αίτηση​.


Μέσω εγγραφής/σύνδεσης στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ

Αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ ή στην εφαρμογή EAC mobile app, συνδέσου σου εδώ και επίλεξε να λαμβάνεις το λογαριασμό σου μέσω e-mail.​

Αν δεν έχεις κάνει εγγραφή, κάνε τώρα.

Το email και ο κωδικός σύνδεσης είναι τα ίδια για σύνδεση στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ αλλά και για σύνδεση στο EAC mobile app.


Μέσω της εφαρμογής EAC mobile app

Κατέβασε την εφαρμογή EAC mobile app, προχώρησε σε εγγραφή/σύνδεση και επίλεξε να λαμβάνεις το λογαριασμό σου με e-mail, μέσω της υπηρεσίας e-Bill από το μενού ΜyEAC.

Το email και ο κωδικός σύνδεσης είναι τα ίδια για σύνδεση στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ αλλά και για σύνδεση στο EAC mobile app.


Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ, μέσω email ή τηλεομοιότυπο (φαξ)

Εκτύπωσε την ​Αίτηση για Αποστο​​λή Λογαριασμού μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου​​​​ ​​,​  συμπλήρωσε το, υπόγραψε το και παράδωσέ το σε οποιονδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ. Μπορείς επίσης να το στείλεις, με τηλεομοιότυπο (FAX) στον αριθμό 22817441 ή εάν ακόμη επιθυμείς, στείλε το σαρωμένο (scanned) μέσω e-mail στη διεύθυνση callcenter@ea​c.com.cy